Új őszi angol tanfolyamkínlatunk és árak!

Hadd mutassuk be neked a KATEDRA Kaposvár újdonságát, a mini 10 órás kurzuscsaládot.

A család 4 fajta tanfolyamból áll, viszont egy közös van bennük. Bárki- lehet ő főállású anya, elfoglalt üzletember, leterhelt tanuló- életébe beilleszthető rövid, 10x1 órás képzésről van szó.

Single 10: 10x1 órás egyéni angol tanfolyam Remek választás lehet, ha 1tanultad/tanulod már az angolt, de mindig csak pár pont kell a suliban az ötöshöz. Akár 3600 ft/óra (60 perc)-tól. 

 

 

2 Double 10: 10x1 órás kétfős angol tanfolyam Remek választás lehet, ha   pároddal/ ismerősöddel külföldi munkavállaláson gondolkodtok, de szükség   van a nyelvi tudás felfrissítésére. Akár 2200 ft/óra ártól.

 

3

Triple 10: 10x1 órás háromfős angol tanfolyam Remek választás lehet, ha tanultad már az angolt, de nehezen megy a kommunikáció mások előtt, és vannak ismerőseid, akik szintén ezzel a problémával küzdenek. Akár 1800 ft/óra ártól.

 

 Quattro 10: 10x1 órás négyfős angol tanfolyam Remek választás 4lehet, ha   tanultad már az angolt, de nincs meg a magabiztosságod egy   prezentációhoz/ egy angol nyelvű TikTok, vagy Instagram poszthoz, vagy   egy  formális email megírásához.  Akár 1600 ft/óra ártól.